Home » Projecten / Fotoalbum / Impressies » Bomen rooien Zutphen

Zutphen verwijderen van bomen

Boom rooien Zutphen boom verwijderen

Verwijderen van 1 zilverspar 3 Italiaanse populieren van 150cm doorsnee.

Bomen verwijderen Zutphen stronk frezen stronk verwijderen

Boom verwijderen bomen kappen boom rooien boom slopen

Boom verwijderen  hovenier boomklimmer boomrooier stobben frezen bomen rooien, rooien boom boom kappen. kap boom

boom verwijderen na storm, storm bomen ruimen

                         

Ons hoveniersbedrijf A. van Spelde is een bedrijf met jarenlange ervaring en kennis op het gebied van het snoeien, kappen of rooien van bomen en het vakkundig verwijderen van de boomstronk. Indien u op zoek bent naar een goede en ervaren bomenrooier, bomenkapper of bomensnoeier voor het volledig of gedeeltelijk verwijderen van uw boom of bomen, dan bent u bij ons op het juiste adres. wij werken landelijk.

Wij hebben zowel de vakkennis, de ervaring als het materiaal in huis om bomen op een juiste en efficiënte manier te verwijderen, te snoeien, maar ook te onderhouden. Daarnaast verzorgen wij ook graag uw tuinontwerp, kunt u bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor het leggen van keramische tegels op deskundige wijze en kunnen wij u ook prima voorzien van tuinadvies. Wilt u ook een boom laten kappen in Zutphen?

Boom kappen/rooien

Weet u zich geen raad meer met een te grote boom in de achtertuin en bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Ons hoveniersbedrijf heeft naast tuinontwerp en het leggen van keramische tegels als specialisatie het rooien/kappen van bomen. Dit houdt in dat de boom wordt verwijderd. Niet alleen binnen ons eigen werkgebied (Brabant), maar ook landelijk hebben wij jarenlange ervaring als bomenrooier danwel bomenkapper. Wij hebben jarenlange ervaring in het rooien en kappen van alle soorten en maten bomen en kunnen deze werkzaamheden op vakkundige en efficiënte wijze voor u uitvoeren. Dit geldt niet alleen voor particulieren, maar ook voor bijvoorbeeld het onderhoud aan bospercelen of bij fabrieksterreinen bent u bij ons aan het juiste adres. 

Voor een klant uit Rotterdam hebben wij een flinke boom uit de tuin gerooid. Deze boom was erg groot geworden en belemmerde o.a. het zonlicht. Met de klant is ter plaatse bekeken en besproken wat de mogelijkheden waren en hoe wij de klus zouden aanpakken. In verband met de veiligheid hebben wij bekeken welke optie het beste was.

Gezien de grootte en de plek van de boom is besloten de boom in delen te kappen. Als eerste is de bovenkant van de boom veilig en vakkundig verwijderd.

Nadat de boom was verwijderd, bleef op de plek waar deze stond nog een flinke boomstronk over. De stronk van de boom en de wortels die nog overblijven, kunnen wij er voor u op vakkundige wijze uitfrezen. U kunt dan naar wens eventueel iets nieuws op deze plek planten.

Aangezien deze werkzaamheden natuurlijk veel afval opleveren, bieden wij ook de mogelijkheid aan om de afvoer van het hout- en groenafval voor u te regelen. Natuurlijk kunt u het ook zelf afvoeren of bijvoorbeeld verwerken tot hout voor de open haard. Op deze wijze kunt u flink op de kosten besparen.

Wij kunnen op verschillende manieren uw boom of bomen rooien/kappen.

Wij kappen de bomen op verschillende manieren, omdat elke locatie een andere techniek met zich meebrengt.

Hoe wij te werk gaan kunt u middels foto's met beschrijvingen bekijken door op een project te klikken. Wij hechten bij al onze werkzaamheden veel belang aan uw en onze veiligheid, efficiëntie, kwaliteit en service.

Voor onze werkzaamheden beschikken wij over het volgende. (prijzen zijn opvraagbaar)

- Een zager met kettingzaag.

- Een klimmer met kettingzaag.

- Een grondman zonder kettingzaag.

- Een minifrees (deze past door een poort van 90 cm).

- Een frees met traktor.

- Een vrachtwagen voorwagen.

- Een vrachtwagen met aanhanger.

- Een telescoopkraan met een maximaal bereik van 42 meter zonder jip en met jip van 52 meter (dit wordt afgenomen per uur, waarbij een minimale afname van 3 uur geldt!)

- Het afvoeren van groenafval per ton zonder transport.

Zoals u ziet zijn wij in staat om vrijwel elke boom voor u te rooien, snoeien of te kappen; zelfs op lastige locaties, zoals het project in Rotterdam.

De verschillende manieren van het rooien of kappen van een boom worden via de links hieronder nader uitgelegd.

bomen rooien met een telescoopkraan

bomen rooien met een vrachtwagen

bomen rooien dmv van klimmen

bomen met een kettingzaag of touw vrij laten vallen

bomen rooien met een verreiker.

 

Wij werken vaak met een telescoopkraan zodat er geen schade ontstaat aan de tuin en het werk veilig gebeurt.  Bomen die dichterbij staan rooien wij vaak met een verreiker.

Het voordeel van een kraan is dat alle takken over de tuin naar voren gehesen worden en daar verwerkt worden tot kachelhout, stamhout of voor de vezel.

De takken worden versnipperd en gebruikt voor groene stroom. Zo werken wij zo C02 neutraal mogelijk.

 

Kosten bomen rooien/kappen

Omdat wij veel werken met machines besparen wij flink op dure arbeidskosten. Hierdoor blijven de prijzen aantrekkelijk en wordt de overlast tot een minimum beperkt.  Vaak hebben wij niet meer dan 2 à 3 uur nodig om een boom te rooien of een tuin leeg te ruimen. Wij van A. van Spelde hoveniers helpen u daar graag bij. Voor een indicatie van de kosten kunt u het beste contact met ons leggen. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden en de service die wij u kunnen bieden. Of u nu op zoek bent naar een bomenkapper, bomenrooier, bomensnoeier, tuinontwerper, keramische tegellegger of bij welk tuinprobleem u ook het juiste advies zoekt: bij A. van Spelde hoveniers bent u bij het juiste adres.

E-mail: info@avanspeldehoveniers.nl 

Telefoon: 0650483765 of 0135113782.

Klik hier voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte

Foto's

bomen rooien zutphen bomen rooien zutphen bomen rooien zutphen bomen rooien zutphen bomen rooien zutphen bomen rooien zutphen bomen rooien zutphen bomen rooien zutphen bomen rooien zutphen bomen rooien zutphen bomen rooien zutphen bomen rooien zutphen bomen rooien zutphen bomen rooien zutphen
Werkzaamheden:
Bomen rooien
Recensie:
Bron:
Ruben Pot
Deel deze pagina:
Project: kosten omhakken boom
occasion
Bekijk dit project
Overzicht projecten
Ontwerp: fam Vinks complete tuin aanleggen in Geldrop
occasion
Bekijk dit ontwerp
Overzicht ontwerpen
Beoordelingen van een klant:

Hallo Antoon Bij deze laat ik je met plezier weten, dat het rooien van twee grote dennenbomen en het snoeien van een eik vlekkeloos is verlopen. Alles is netjes opgeruimd en tot volle tevredenheid achtergelaten, flexibel in werk en prijs. Wel spannend met zo’n kraan van 42 meter, maar jullie zijn erg goed op elkaar ingewerkt, zag ik ! met vriendelijke groet, Carel Gorissen

Bekijk project

Bekijk alle recencies

Bel mij terug aub

Tel: